RSS

Pénteki hírmorzsák

07 dec
  • Berendelték a Toaru Kagaku no Railgun második évadát.A Toaru Majutsu no Index spin-off animéje ezzel a 2009-es első évad után kap folytatást, ami valamikor 2013-ban kerül képernyőre.
  • Nagy meglepetésemre, megkapja a harmadik évadát a Kami nomi zo Shiru Sekai, ami azért érdekes, mert finoman szólva se fogytak jól az első két évad BD kötetei. Ehhez a hírhez kapcsolódik még, hogy egy spinoff OVA is kiadásra kerül, amiben Kanon játsza majd a főszerepet.
  • Animét kap a Love Lab manga. A manga egy elit lányközépiskolába kalauzol el minket, ahova Riko is jár, s akit rajtakapnak, hogy épp csókolózást gyakorol, amit természtesen nem azért csinált, mint amire mindenki gondol. Maki, aki rajtakapta, csatlakozik hozzá, egykis titoktartási kötelezetsséggel egybekötve, és hát ezután is történnek majd dolgok…
  • Berendelték animének a Dansai Bunri no Crime Edge mangát is, ami így képről leginkább a
    Nazo no Kanojo X-re emlékeztet engem, de a történet alapján nem sok köze van hozzá. Haimura Kiri látszólag egy átlagos ember, azt leszámítva, hogy imád hajat vágni. Ám egyszer találkozik egy lánnyal, Mushiyanokouji Iwai-val(Haj Királynő), akinek a haját egy örökletes átok miatt nem lehet levágni. Kiri megtudja, hogy az ő ollója az egyetlen, ami ezt a műveletet eltudja végezni, ám azt megintcsak nem tudja, hogy ez a találkozás egy öljük meg a “Haj Királynő” játékba fogja csöppenteni. Kiri vajon megtudja-e védeni a Iwai-t ezektől a támadásoktól?
  • A Rozen Maiden újabb animét kap, de arról, hogy milyen formában, még nincs információ. A manga eddig két anime sorozatot és három OVA részt élt meg, de ezek szerint bővülni fog a paletta.
  • Ha nem lett volna eddig elég manga anime berendeléses hír, akkor örülni fogsz annak, hogy az Ishida to Asakura is így járt. Egy gag vígjáték mangáról van szó, aminek két főszereplője mily meglepő, Ishida és Asakura. Valamiért azaz érzésem, hogy a Danshi Koukousei no Nichijou-hoz igencsak hasonlatos lesz. A téli szezonban fog érkezni.
  • Ahogy a téli szezonban jön a Monkey Punch is, és ami rögtön szembeötlő az a karakterdizájn, ami nem véletlenül néz ki úgy, mint a Lupin III sorozatoké, ugyanis ugyanaz a személy követte el a karakter dizájnt. Az anime egy játékból fog készülni, aminek a szotrija a Sengoku éraba repít minket vissza, ahol Roman, a fantontolvaj ténykedését követhetjük nyomon.
  • Végül a Witch Craft Works mangáról adok hírt, amiből szintén anime lesz, de nem a téli szezonban, hanem valamelyik másikban. Az akció, fantasy, természetfeletti jellegű manga arról szól, hogy van nekünk egy Honoka Takamiya nevű srác főszereplőnk, akinek az egyik lány osztálytársa kimagaslik tehetségével minden tekintetben. Ám ő egy nagyhatalmú boszorkány, akinek az a feladata, hogy megvédje, Takamiya-t…
  • A Great Teacher Onizuka élőszereplős idén futó remake-je kap egy újévi special részt.
  • Második évadot kap a Yondemasu yo, Azazel-san.
  • Véget ér a Full Metal Panic! Sigma light novel a 19. kötettel. Ez az eredeti mű egy spinoff-ja, ami 2005 óta futott.
 
2 hozzászólás

Szerző: be 2012. december 7. péntek hüvelyk 2013 tél, Anime, manga hírek

 

2 responses to “Pénteki hírmorzsák

  1. Werww

    2012. december 8. szombat at 09:09

    A Kami nomi zo Shiru Sekai harmadik évada mikorra várható?

     
    • Hibarin

      2012. december 8. szombat at 11:37

      még nem, de ha nyilvánosságra kerül, mindenképp megírom:)

       

Szólj Hozzá!