RSS

Kissé kaotikus előzetesözön

28 dec

December 31. Szilveszter. Japánban 22:00-tól, 24:00-ig leadják a legújabb monogatari arc-ot, a Nekomonogatari (Kuro)-t. Hát ez szilveszteri műsor a javából, nem? Márciusban jön a BD kiadás, valahogy csak kibírom addig…

Új Boku wa Tomodachi TV spot. Mááááááárcsak két hét!!!!! Bírjuk ki!!!! Valahogy…

A másik projektünkből, a Sasami-sanból is jött egy TV spot! Én egyre jobban várom!


Dragon Ball Z mozi jön, várjátok? Én a trailer alapján annyira már nem, de egy 10/6-os szintet csak fog majd hozni a film.

Hát na, semmi különleges. Valami idol anime lesz ezis a téliben. Ahelyett, hogy a The Idolm@stert folytatnák…

Újabb idolos anime. Bezzeg ennek rögtön berendelték a második évadát. Nem láttam belőle egy részt sem, de inkább rendelnék be a The Idolm@ster 2. évadát…

Új Studio Deen-es shoujo. Akkor itt elis vágta magát, vagy adni kéne valami esélyt? Mondjuk a Hiiro no Kakeránál már csak nem lesz rosszabb. Januárban kezd, ha valaki még mindig nem tudná.

Cardfight Vanguard 3. évad trailer. Pedig még a másodiknak sincs vége. Na, jólesz?

Tudjátok a januárban induló Vivired Operation-höz mennyi trailer jött? Hát annyi, amennyi még a SAO-hoz sem, szóval, vagy túl sok pénzt nem tudtak hova költeni, vagy nagyon szar lesz és ezaz utolsó mentsvár.

Tavasszal jön majd ez a fantasy. CGI nagyon nem tetszik… Már a rendes megrajzolásra is így kell sajnálni a pénzt?

Szintén tavasszal jön majd a Sunrise-tól ez a Valvrave the Liberator című mecha anime. Hát a CGI gyerekek, ezt most direkt csinálják ennyire csúnyára?

 
1 hozzászólás

Szerző: be 2012. december 28. péntek hüvelyk 2013 tavasz, 2013 tél, Anime előzetesek

 

1 responses to “Kissé kaotikus előzetesözön

  1. Elie

    2012. december 31. hétfő at 22:02

    Hibarin A Kegyetlen! 😛 Csak úgy szidod a trailereket 😛 Amúgy egyiket se várom,csak a Tomodachi 2.évadát.:D És már csak két hét?! Azta de durva :O 😀 A Dragon Ballt mondjuk imádom,de nem láttam még,csak szinkronos részt,és csak egy két feliratosat,de nem is tudom,olyan fura bennük Goku meg a társainak a hangja.x” ) Kis vékony,nem tetszik.

     

Szólj Hozzá!